Boliger

Villa Termini

LEDIG HELE JULI!! Kun 30 minutters biltur unna Pisa flyplass finner du dette vakre huset. Eiendommen er omgitt av vingårder og vakkert Toscanalandskap. Uteområdet er bygget opp over flere plan med terrasser, sittegrupper, fontener, statuer og vakre planter. På et platå over selve huset er det svømmebasseng (7m x 14m) med tilhørende solstoler og parasoller . Her har man 360 graders panoramautsikt til det omkringliggende landskapet. Bassenget har også egen jacuzzidel. Eiendommen er fullstendig inngjerdet og har porter med intercomanlegg slik at man kan være fullstendig privat. I nærheten finner du de sjarmerende landsbyene Palaia og Villa Saletta. Huset er over 3 plan. Grunnplanet består av en stor stue med åpent kjøkken, sofagrupper, spisebord, peis og et stort flygel. Enkel adgang til hagen via 4 dører som fører til uteområdet. Første etasje består av gang, 2 doble soverom med bad mellom de to soverommene. Fra det ene soverommet er det utgang til en markterasse hvor det også er en brødovn. Andre etasje består av en gang, 2 doble soverom med hvert sitt tilhørende bad og 1 enkelt soverom. Anneks (på nivå med bassenget) : 1 dobbelt soverom, bad, stue. Tilhørende utemøbler. Eiendommen har totalt 11 sengeplasser. Aircondition og utvask er inkludert i leieprisen.

Les mer
Borgo Scopeto - Luksusresort i Toscana

ItaliaUtleie.no kan snart tilby en av Toscana sine mest eksklusive resorter. Borgo Scopeto er en typisk toskansk eiendom med vakker utsikt mot den berømte byen Siena, som ligger bare noen få minutter unna. Borgo Scopeto har blitt vakkert restaurert og fremstår i dag som en eiendom med stor eleganse. Fra dette hjørnet av paradis kan du se Torre del Mangia og Siena-katedralen i det fjerne bak de vakre bølgende åsene som omgir hotellet. I Borgo Scopeto tar deg et skritt tilbake i historien. Eiendommen som for fem århundrer var residensen til det berømte Sozzini dynastiet, er nå en av de mest eksklusive hotellene i området hvor gjestene kan være sikker på å få en unik opplevelse. Resorten har egen restarant, spa, tennis, treningsrom og to bassengområder. Det er også mulig å leie sykler, scootere. Borgo Scopeto er også en vingård som lager utmerkede Chianti Classico viner, Vin Santo og Grappa Det tilbys følgende typer rom: Classic, Deluxe, Junior Suite, Suite, Executive Suite og en Villa MER INFO KOMMER SNART

Les mer
Casale San Lorenzo

12 km nordøst for Siena midt i vindistriktet Chianti Classico i Toscana finner du denne perlen av en eiendom som drives av Carlo, Sara og deres datter Francesca. Bygningene tilhørte opprinnelig en 1000 år gammel kirke som nå er bygget om til pene rom og leiligheter. Fra eiendommen har man en praktfull utsikt til det omkringliggende Chianti landskapet med oliventrær og vingårder. Rundt bassenget finner man solsenger og parasoller. I sommermånedene kan man forsyne seg av grønnsaker og urter i kjøkkenhagen. Det finnes også fiken, fersken, plommer og sitrontrær man kan forsyne seg fra. Det er i alt 5 boenheter på eiendommen som alle er pent innredet og med god komfort. Alle leilighetene har aircondition. Klikk på linkene for mer info om hver enhet.

Les mer
Golf Bellosguardo

Utenfor Vinci i Toscana finner man Golfbanen "Golf Bellosguardo". I tilknytning til denne 9 hullls golfbanen kan vi tilby 4 rom med 2 sengeplasser som alle ligger i direkte tilknytning til golfbanen. Rommene ligger i en fløy av en stor villa der eierne av golfbanen bor. Hvert rom har tilgang til et meget pent fellesområde med et stort kjøkken. Hele fløyen kan leies som en enhet med tilsammen 8 sengeplasser. Gjestene får 25% avslag på green fee

Les mer
Forio

LEDIG: 07.07 - 03.08. Unik leilighet i den lille landbyen Fori på idylliske øyen Ischia utenfor kysten av Napoli. Fra takterrassen har man fantastisk utsikt til sjøen og havnen nedenfor. Leiligheten er på hele 200 kvm og ligger i en bygning som en gang var et palass. Leiligheten inneholder entre, stue, 3 soverom, kjøkken, loggia og stor takterrasse. Fra takterrassen kan man nyte solnedgangen når solen forsvinner ned i middelhavet. Det er enklere enn man skulle tro å komme seg til Ischia. Det går dessverre ingen direktefly til Napoli, men flyr man til Roma går det hurtigtog til Napoli som kun tar 1 time. Fra Napoli går det både hurtigbåt og bilferge til Ischia. Hurtigbåten går direkte til Forio. Ischia er en vulkansk øy. Et resultat av dette er mange varme kilder. Ischia kan derfor tilby et stort utvalg av termalske bad med varmt vann året rundt. Av samme grunn finnes det spa-steder.

Les mer