Toscana

Toscana fasinerer stadig flere nordmenn. Her finner man vakre landskap med middelalderbyer og vingårder. San Gimignano, Siena, Volterra, Firenze, Lucca, Pisa, Pienza, Montalcino, Cortona og Arezzo er kun et lite utvalg av byer man bør oppleve. Alle byene er fulle av historie og har sine museer der man kan nyte kunst og historie. Mange av stedene befinner seg ikke så overraskende på verdensarvlisten til UNESCO.

I Toscana finner man også noen av italias beste vinområder. Chianti Classico vinen med den sorte hane og Brunello vinen som lages rundt byen Montalcino er kanskje de mest kjente. De fleste av vingårdene tilbyr vinsmaking.

Det beste med Toscana må være roen på landsbygda. Her er man seg langt unna alt stress og mas. Det rolige livet på landet gjør at man virkelig slapper av. Her kan man ligge ved bassenget og nyte rolige vakre omgivelser. Kanskje det eneste gjøremålet for dagen er en tur til "Alimentarien" i landsbyen like ved for å slå av en prat eller handle lunch?


 


Utvalgte boliger

Villa Leopoldina - Meget pen villa med basseng i gangavstand til Bucine i Toscana Castello di Montegufoni - Vakkert slott i Toscana Villa Reinieri - Perfekt for en Brunello vintur Villa Insoglio Monsignor della Casa - Ekslusiv eiendom med leiligheter i Toscana Il Sogno - Meget pene leiligheter i gangavstand til tårnbyen San Gimignano Casale San Lorenzo - Meget pen eiendom i vakre omgivelser nord for Siena i Toscana

Dette er hva vi tilbyr

 

  • Stort utvalg av håndplukkede kvalitetsboliger over nesten hele Italia.
  • Online søk og booking direkte i våre kataloger. Med få unntak er det kun ledige boliger som kommer opp i et søk.
  • Uforpliktende reservasjon i inntil 3 dager ved å trykke Bestill nå på siden til den ønskede enhet.
  • Samme priser som i alle andre europeiske land. Ingen "norske priser" som følge av vår høye kjøpekraft.
  • Tilleggstjenester som vinturer, byguider, sykkelutleie, bryllup, ballongferd, sykkelguider, kokk, spa, transport m.m.