Tour del Chianti

Vinturene som presenteres her blir  tilbudt av vår samarbeidspartner i Italia, Artefice di Belle Vacanze. Turen kan tilpasses dine ønsker. Du kan velge hva du vil legge vekt på av besøk i vinkjellere, vinsmaking eller sightseeing. Etter å ha blitt hentet ved din feriebolig går turen til en liten middelalderby i Chianti der du får et innblikk i lokale tradisjoner og historie. Turen går så videre til noen av de eldste og mest prestisjefyllte vingårdene i Chiantidistriktet,  Fonterutoli, Brancaia, Albola og Rocca di Castagnoli. Vineksperten vil presentere deg for viner fra de unge Chianti Classico DOCG vinene til de eldre og prestisjefyllte  Chianti Riserva og Supertuscan vinene. Du får gså mulighet til å smake på hvitviner Vinsanto, Grappa og  Extra Virgin Oliven Olje når dette blir produsert på vingården.

 Lunch blir servert i en av Chiantidistriktets beste resturanter der du kan nyte smakfulle gourmet retter fra det Toscanske kjøkken.
Etter lunch kan du etter eget ønske kombinere besøk på enda en vingård med en tur til karakteristiske landsbyer i Chiantidistriktet der det blir mulighet for shopping og guidet omvisning.

På forespørsel kan Chianti vinturen inkludere besøk til: Rampini Ceramics med verksted og utsalg, Chianti Cashmere, Brolio Castle med sin vakre hage og fantastiske utsikt. Her vil engelskspråklige guider gi deg et innblikk i hvordan Chiantivinene lages fra druene blir dyrket til vinen blir tappet på flaske og lagret.

Du blir transportert i en Mercedes Viano med opp til 8 plasser. På forespørsel kan det bestilles buss for større grupper inntil 20 personer.

Avgang er kl. 09:30 og du er tilbake kl. 17:00
PRISER PR PERSON                                                                                             

Antall personer 2 3 4 5 6 7 8
Halv dag 150euro 120euro 110euro 100euro 95euro 90euro 85euro
Full dag 250euro 220euro 190euro 170euro 160euro 150euro 140euro

 


Dette er hva vi tilbyr

 

  • Stort utvalg av håndplukkede kvalitetsboliger over nesten hele Italia.
  • Online søk og booking direkte i våre kataloger. Med få unntak er det kun ledige boliger som kommer opp i et søk.
  • Uforpliktende reservasjon i inntil 3 dager ved å trykke Bestill nå på siden til den ønskede enhet.
  • Samme priser som i alle andre europeiske land. Ingen "norske priser" som følge av vår høye kjøpekraft.
  • Tilleggstjenester som vinturer, byguider, sykkelutleie, bryllup, ballongferd, sykkelguider, kokk, spa, transport m.m.